Dé angsttandarts in Leersum en omgeving

Veel mensen vinden een bezoek aan de tandarts spannend. Vaak slaat deze spanning over in angst. Angst voor pijn tijdens en na de behandeling is de meest voorkomende reden waarom mensen een bezoek aan de tandarts uitstellen. Bij Hoflaan Tandartsen snappen wij dat een afspraak bij de tandarts als spannend kan worden ervaren. Wij nemen uw angst zeer serieus en onze tandartsen doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Onze tandartsen hebben veel ervaring met het behandelen van mensen met angst. Indien u een speciale behandeling nodig heeft in verband met uw angst, dan adviseren wij een bezoek aan een gediplomeerde angsttandarts. Dit is een specialisatie binnen de tandheelkunde.

Onze tandartsen

Zonder angst naar de tandarts

Laat uw angst voor de tandarts u niet weerhouden van het maken van een afspraak. Onze tandartsen zijn uiterst ervaren in het behandelen van mensen met angst. Wij maken extra tijd vrij en zorgen ervoor dat wij u alles duidelijk uitleggen. Zo weet u precies wat de tandarts gaat doen en wat u tijdens de afspraak kunt verwachten. Vaak is deze aandacht voldoende om iemand met angst een prettig gevoel te geven tijdens de behandeling. Omdat de tandarts ruim de tijd voor u neemt, kunnen wij tijdens de behandeling pauzeren indien dit nodig is. 

Kinderen met angst voor de tandarts

Ook voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts heel spannend zijn. Daarom adviseren wij u om uw kind al op jonge leeftijd met de tandarts in aanraking te laten komen, bijvoorbeeld door uw kind mee te nemen tijdens uw eigen afspraken. 

Word patiënt bij Hoflaan Tandartsen

Laat uw angst u niet weerhouden van een afspraak bij de tandarts. Onze tandartsen helpen u graag en trekken alles uit de kast om u op een prettige manier te behandelen. Kom daarom gerust kennismaken met onze praktijk. Tijdens de eerste afspraak behandelen wij nog niet, maar geven wij u graag de mogelijkheid om de praktijk van binnen te zien en kunt u kennismaken met uw tandarts. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.