Dit vinden onze patiënten van Hoflaan Tandartsen

Onze patiënten beoordelen Hoflaan Tandartsen met een gemiddelde 9.5 op Zorgkaart Nederland. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn en bij Hoflaan Tandartsen goede zorg ontvangen. Op Zorgkaart Nederland kunt u beoordelingen lezen van onze huidige patiënten. Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij gebruiken de informatie uit de beoordelingen om onze dienstverlening en klanttevredenheid verder te verbeteren. Hieronder ziet u recente beoordelingen van onze patiënten over de praktijk.

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u ook een beoordeling achterlaten op Zorgkaart Nederland? Klik dan op onderstaand button. Wilt u liever direct contact met ons opnemen voor een tip of een compliment? Bezoek dan onze contactpagina of vul het contactformulier in. 

1 juni 2021

Naar een tandarts gaan vindt bijna niemand leuk en Bij Hoflaan Tandartsen wordt je op een prettige manier behandeld. Nooit te beroerd om uitgebreid e.e.a. uit te leggen en altijd is er leuke sfeer. Complimenten aan Pieter en ook zijn team.

9.8

20 april 2021

De praktijk is voor mij uitstekend te bereiken, per fiets, auto of lopend, dat scheelt stress. Tandarts Pieter is zeer deskundig en komt rustig over. Dat geldt ook voor de assistente. Ik kan niets benoemen dat anders zou moeten, ik ben heel tevreden!

10

7 april 2021

Fijne praktijk met lieve tandartsen. Fijn voor families, want ze zijn heel open en praten de kinderen ‘door hun controle heen’ met humor en kunde.

10

16 maart 2021

Het is een prima praktijk- met bijzonder vriendelijke medewerkers en een aardige en kundige tandarts. Had en heeft begrip voor mijn ‘ tandartsangst’ en gaat hier op een prettige wijze, ook met humor…

10

15 maart 2021

Fijne praktijk met vriendelijke medewerkers. Goed en eerlijk advies van de tandarts en mondhygiënist.

10

3 maart 2021

Ik ben zeer tevreden met deze tandartsenpraktijk. Ik ben er zelfs super blij mee! Ik ben zelf ontzettend bang voor een tandarts. Daarom was ik (alweer) 8 jaar niet bij een tandarts geweest. Door kiespijn uiteindelijk toch maar weer een afspraak gemaakt en in Leersum terecht gekomen bij Tandarts Boom van Hoflaan Tandartsen. Wat word ik hier ontzettend blij van! Een tandarts waar ik niet bang voor ben en waar ik pijnloos van mijn kiespijn ben afgeholpen en nu zelfs al 3x terug ben geweest voor achterstallig onderhoud. En de volgende controle afspraak staat al weer gepland, zonder dat ik er tegen op zie! Hoe fijn is dat! Tandarts Boom en zijn assistente loodsen je super snel en heel vrolijk, begripvol, zonder poespas door de behandeling heen! En geven je ook nog het gevoel dat je geen aansteller bent! Dus mensen met angst voor de tandarts… ga alsjeblieft hierheen! Dan komt het goed!

9.5

24 februari 2021

Tandarts Boom vind ik echt geweldig. Hij legt uit wat hij doet, is altijd vriendelijk en geinteresserd. De hygieniste is wel vriendelijk, maar de behandeling vind ik erg lang duren en erg duur. Toen de tandarts het zelf deed, was hij in de helft van de tijd klaar. Dus snap ik niet waarom het zo lang moet duren bij de hygieniste. Ik ben gepensioneerd en heb maar een klein budget waar alles mee betaald moet worden. Voortaan zal ik dus maar eenmaal per jaar naar de tandarts gaan en eenmaal per jaar naar de hygieniste.

9.3

8 februari 2021

Je gaat bijna met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Zeer te spreken over mondhygiënist en tandarts.

9.8

8 februari 2021

Ondanks ik in Utrecht woon zit in bij deze tandarts! Na slechte ervaringen in Den Bosch en Utrecht bij verschillende tandartsen (wat resulteerde in angst) toch terug gegaan naar mijn oude vertrouwde tandarts in Leersum. Altijd gezellig, je wordt gerustgesteld en goed resultaat. Helemaal top dus! Bedankt team Hoflaan en ga zo door groet,

10

2 februari 2021

Een tandarts waarbij je je op je gemak voelt. Communicatie is helder, hij neemt de aandacht en tijd voor je. Ook mijn zoon vindt een bezoekje aan de tandarts alleen maar gezellig. Het gebouw heeft nu een wat lager cijfer, dit komt door een verbouwing. Dit cijfer zal na de verbouwing vast en zeker hoger zijn en ik neem aan dat het dan duidelijk is waar de ingang en uitgang is.

8.5

30 januari 2021

Fijne tandarts, zorgt er voor dat je op je gemak bent en luistert naar je wensen.

9.8

20 januari 2021

Naar de tandarts gaan ervaren veel mensen als onplezierig. Naar Hoflaan Tandartsen gaan neemt dit gevoel volledig weg. Goede uitleg over wat men gaat doen, altijd een vriendelijk woord voor de patient en kundige medewerkers. Ik woon zelf niet in Leersum maar blijf wel trouw aan deze praktijk omdat hier klantvriendelijkheid en kunde hoog in het vaandel staat. Kortom voor iedereen aan te bevelen.

9.7

18 januari 2021

Sinds ik bij deze tandarts over de vloer kom, heb ik weer vertrouwen in kwaliteit, kennis en kunde wat betreft mondzorg! Bovendien is het er nog gezellig ook. Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen, laat staan opschrijven. Ga zo door Pieter en consorten!

9.7

29 december 2020

Met plezier naar de tandarts? Dan kan ik Pieter en zijn team aanbevelen. Door hun persoonlijke benadering en communicatie, eerlijke diagnoses en vervolgbehandelingen weet je altijd wat je kunt verwachten. Uitstekende service, keep up the good work!

10