20190919 Hoflaan tandartsen 4559

Dit vinden onze patiënten van Hoflaan Tandartsen

Onze patiënten beoordelen Hoflaan Tandartsen met een gemiddelde 9.2 op Zorgkaart Nederland. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn en bij Hoflaan Tandartsen goede zorg ontvangen. Op Zorgkaart Nederland kunt u beoordelingen lezen van onze huidige patiënten. Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij gebruiken de informatie uit de beoordelingen om onze dienstverlening en klanttevredenheid verder te verbeteren. Hieronder ziet u recente beoordelingen van onze patiënten over de praktijk.

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u ook een beoordeling achterlaten op Zorgkaart Nederland? Klik dan op onderstaand button. Wilt u liever direct contact met ons opnemen voor een tip of een compliment? Bezoek dan onze contactpagina of vul het contactformulier in. 

13 november 2020

Pieter en zijn team zijn fantastisch. Pieter vertelt bij een consult altijd vooraf duidelijk wat hij gaat doen en tijdens de behandeling waar hij mee bezig is. Hij stelt je gerust en is zeer betrokken ook op persoonlijk vlak. Voor zover ik dat kan beoordelen levert hij uitstekend werk en hoop ik dat hij nog lang mijn tandarts zal blijven.

10

9 oktober 2020

Pieter en zijn team zijn toppers. Voor mij op de beste tandarts waar ik tot nu toe geweest ben en ook zal blijven. Staan meteen voor je klaar als je een klacht hebt en dan wordt je met veel plezier geholpen. Altijd vrolijk en vol met opmerkingen maar zeer serieus. Ga zo door Hoflaan tandartsen bij jullie is het geen straf om naar de tandarts te gaan.

9.8

7 oktober 2020

Ik ben erg tevreden! Je wordt vriendelijk ontvangen en de medewerkers hebben alle aandacht voor de behandelingen.

7.3

7 oktober 2020

Goede tandarts en assistente, goede maatregelen tegen Corona. Behandeling verliep zoals altijd prima!

9.2

26 september 2020

Door lange tijd rond gelopen te hebben met angst, is dit gelukkig helemaal weg sinds ik naar Hoflaan Tandartsen ga. Door vooraf goed geïnformeerd te worden hoe de behandeling gaat zijn, geeft dit rust en minder stress.

9.0

23 september 2020

Je wordt altijd vriendelijk en vakkundig behandeld. Ik heb altijd angst gehad voor de tandarts maar sinds ik bij Pieter zit is die angst helemaal weg. En dat terwijl hij al 3 kronen voor mij heeft vervangen. Geen centje pijn of problemen gehad!

9.8

22 september 2020

Hele kundige tandarts en assistentes. Prettige sfeer in de praktijk.

9.2

21 september 2020

De ontvangst, behandeling van de mondhygiëniste en de tandarts is goed en de sfeer is ontspannen welke de behandeling ten goede komt! Ook het inplannen van nieuwe afspraken is goed geregeld!

9.7

20 september 2020

Na zeer negatieve ervaringen bij een andere tandarts, ben ik met volle tevredenheid en aandacht geholpen door tandarts P. Boon. Niet alleen hij maar ook zeker de assistentes zijn uiterst plezierig en kundig in omgang. Het feit dat ik na mijn verhuizing (50km van Leersum) nog steeds door de mensen van Hoflaan Tandartsen geholpen wordt en dus niet ben gewisseld van tandarts zegt denk ik wel genoeg!

9.2

20 september 2020

Personeel is erg professioneel en gaat hygienisch te werk. Mijn behandelingen zijn altijd pijnloos verlopen. Ik zou deze praktijk absoluut aanraden!

10

20 september 2020

Personeel is erg professioneel en gaat hygienisch te werk. Mijn behandelingen zijn altijd pijnloos verlopen. Ik zou deze praktijk absoluut aanraden!

10

16 september 2020

Erg aardige en kundige tandarts. Assistent ook erg behulpzaam en aardig. Praktijk ruimte ziet er keurig uit.

10

16 september 2020

Het is een prettige praktijk. Hele vriendelijke medewerkers.

7.5

16 september 2020

Heel tevreden over het personeel (aardige, positieve mensen met humor). De werkzaamheden zijn uitstekend. Ik word beter geholpen dan bij mijn vorige tandarts, onder andere door veel betere preventie adviezen en goede poets/flos instructies. Wat ook erg helpt, is duidelijke uitleg waarom iets wel of juist niet goed is, in plaats van domweg instructies navolgen. Tijdens de behandeling wordt ook goed uitgelegd wat er gaat gebeuren etc. Klein minpuntje is dat de ingang van het gebouw niet heel logisch is (bel doet het bijvoorbeeld soms niet (goed)). De behandelkamers zijn netjes en goed voor elkaar.

9.7