Overstappen naar Hoflaan Tandartsen

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Leersum of Amerongen? Bijvoorbeeld omdat uw huidige tandarts met pensioen gaat of omdat u recent in de regio bent komen wonen? Dan bent u aan het goede adres bij Hoflaan Tandartsen. Onze ervaren specialisten hebben ruimte voor nieuwe patiënten en staan graag voor u klaar.

Bij Hoflaan Tandartsen is uw hele gezin welkom. Wij behandelen kinderen, volwassen en ouderen, en hebben veel ervaring in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. 

Overstappen naar een nieuwe tandarts is heel eenvoudig

Uw overstap naar Hoflaan Tandartsen regelt u gemakkelijk en snel. 

1. Inschrijven

U start met het invullen van het inschrijfformulier. In het opmerkingenveld kunt u eventuele vragen aan de tandarts of mondhygiënist invullen en hoeveel gezinsleden u wilt inschrijven. Geef ook aan dat u graag wilt overstappen. Wij nemen altijd binnen 3 werkdagen contact met u op uw inschrijving bij de praktijk te bespreken. Na dit telefoongesprek sturen wij u meer informatie per e-mail.

2. Tandarts informeren

Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld, kunt u de huidige tandarts informeren van uw overstap naar Hoflaan Tandartsen. Dit is belangrijk, omdat wij graag uw gegevens en dossier van uw huidige tandarts ontvangen. Het dossier kan door uw tandarts via e-mail naar ons worden gestuurd. Dit kan via Zorgmail. Zodra we uw dossier hebben ontvangen, nodigen we u uit voor een intakegesprek.

3. Kennismaken

Uw eerste afspraak is een intake van 30 minuten en is bedoeld om kennis te maken met uw nieuwe tandarts. Tijdens de intake vindt geen behandeling plaats. Wel bespreken wij met u uw medische dossier, voeren wij een algemene controle uit en worden er (indien noodzakelijk) röntgenfoto’s gemaakt. 

Heeft u geen dossier bij uw huidige tandarts?

Wanneer u langer dan 10 jaar niet naar de tandarts bent geweest, dan is het mogelijk dat uw huidige tandarts geen dossier meer van u heeft. Een dossier moet namelijk 10 jaar bewaard worden. Daarna mag het dossier vernietigd worden. Indien dit het geval is, dan beginnen wij opnieuw met het opbouwen van een dossier. Dit is geen enkel probleem. 

Wilt u meer informatie over onze praktijk?

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij de mondhygiënisten en tandartsen van Hoflaan. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. We nemen graag de tijd voor u.