Dé tandartsenpraktijk voor Leersum en de Utrechtse Heuvelrug

Bij Hoflaan Tandartsen kunt uw gehele gezin terecht. Onze specialisten hebben geruime ervaring met het behandelen van kinderen, volwassen en ouderen. Ook helpen wij mensen met angst voor de tandarts. Wij bieden zowel tandheelkundige zorg bij de tandarts, als gebitsreiniging bij de mondhygiënist en wij verwelkomen patiënten uit Leersum, DoornAmerongen en de gehele Utrechtse Heuvelrug.

Ervaren en betrokken specialisten

Wij bouwen graag een goede en sterke band op met al onze patiënten. Van jong tot oud. Daarom wordt u altijd door dezelfde tandarts en mondhygiënist geholpen. Wij willen dat u met plezier, en zonder spanning of angst, naar de tandartsenpraktijk komt. Vooraf weten wie u behandelt helpt daarbij en komt het vertrouwen ten goede. Naast een vaste behandelaar kunt u rekenen op veel persoonlijke aandacht en altijd een heldere uitleg. Wij vinden het belangrijk dat u snapt waarom wij een bepaalde behandeling uitvoeren. Ook zal uw tandarts of mondhygiënist u altijd van te voren informeren over de kosten van uw behandeling. Bij Hoflaan Tandartsen weet u altijd waar u aan toe bent. 

Gediplomeerde tandartsen en mondhygiënisten

Het team van Hoflaan Tandartsen bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers. Onze tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistenten en receptionisten staan 5 dagen per week voor u klaar. Ons team is op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelmethoden en kunnen u in duidelijke en gemakkelijke taal uitleggen waarom een bepaalde behandeling noodzakelijk is. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volgen onze medewerkers regelmatig trainingen, na- en bijscholing. Alle tandartsen werkzaam in de praktijk zijn BIG-geregistreerd en hebben hun opleiding in Nederland gevolgd. 

Moderne praktijk en apparatuur

Recent is de praktijk volledig verbouwd. U vindt bij Hoflaan Tandartsen vier mooie en modern uitgeruste behandelkamers voor tandheelkundige zorg en gebitsreiniging. Daarnaast is onze praktijk een veilige en hygiënische omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Om een goede hygiëne in de praktijk te waarborgen volgen wij de KNMT-richtlijn Infectiepreventie voor tandartspraktijken.

Keurmerken en brancheorganisaties

Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg. Onze praktijk is geregistreerd als erkend leerbedrijf. Dit betekent dat tandartsen en mondhygiënisten in opleiding bij ons stage kunnen lopen. Wij leren hen de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het vak en zijn daarom erg geschikt om studenten te begeleiden.  Wij zijn erg trots dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van aankomende tandartsen en mondhygiënisten. Ben jij in opleiding en wil je stage lopen bij Hoflaan Tandartsen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Tekengebied 1 kopie

Nieuwe patiënt worden

Onze praktijk groeit en daarom is er ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt u en uw gezinsleden veilig en gemakkelijk inschrijven via de website of telefonisch. Na inschrijving nemen wij contact met u op om de eerste afspraak in te plannen.