Startende mondhygiënist(e)

Ben je recent afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Wij zoeken een startende mondhygiënist(e) die een vliegende start wilt maken in de mondzorg!

Voor ons tandartspraktijk in Leersum wij zijn op zoek naar een mondhygiënist(e) die 18 of 24 uur per week bij ons wilt werken. Wij zoeken een collega die recent is afgestudeerd en nog aan het begin van zijn of haar carrière staat en zich voor langere tijd aan de praktijk wil binden. Wij zijn een hecht team en bieden onze patiënten graag vaste mensen aan de stoel. 

Hoflaan Tandartsen is de best beoordeelde tandartspraktijk in Leersum. Onze patiënten beoordelen ons momenteel met een 9.5 uit 10 (op basis van 101 beoordelingen). Bij Hoflaan Tandartsen bieden wij alle reguliere tandzorg. Van reguliere controles bij één van onze tandartsen tot het verzorgen van de mond door onze mondhygiënisten. Wij behandelen het gehele gezin en zijn daarom een echte familiepraktijk. Door de snelle groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een startende mondhygiëniste(e).

Zo maak jij impact

Samen met je collega’s doe jij er alles aan om de tanden van onze patiënten gezond te houden, en dat onze patiënten met een goed gevoel naar de praktijk komen en weer naar huis gaan. 

Binnen de mondzorg geldt natuurlijk dat voorkomen beter is dan genezen, en in onze praktijk is dit niet anders. Niet alleen geef jij uitstekende zorg aan de patiënt in de stoel, jij weet hen ook te enthousiasmeren om thuis goed voor het gebit te zorgen. Zowel jong als oud: jij geeft hen de juiste voorlichting in voor hen begrijpelijke taal. Wij zijn niet voor niets een echte familiepraktijk. 

Jouw werkzaamheden

  • Je voert zelfstandig tandvleesbehandelingen uit;
  • Je geeft voorlichting en instructies aan onze patiënten.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste mondhygiëniste(e). Ervaring is geen vereiste, de juiste papieren zijn dat wel. Ben je net afgestudeerd? Solliciteer dan snel! Bij Hoflaan Tandartsen ben je meer dan welkom. 

Dit ben jij

Je bent flexibel, klantvriendelijk en een echte teamplayer. Bij Hoflaan Tandartsen zet iedereen elke dag zijn beste beentje voor voor onze patiënten. Wij zoeken daarom iemand die echt hart heeft voor het werk, en voor onze patiënten. Gezien ons patiëntenbestand is het erg belangrijk dat je vloeiend Nederlands spreekt. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een moderne, nieuwe praktijk waar gewerkt wordt volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gezellig team, waarvoor kwaliteit en een positieve werksfeer heel belangrijk zijn. Jouw input wordt door je collega’s gewaardeerd en telt mee in de keuzes die wij als team maken.

Daarnaast bieden wij:

  • Een flexibel in te vullen werkweek van 18 tot 24 uur;
  • Marktconform salaris; 
  • 8% vakantiegeld;
  • Pensioen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Opleidingsbudget;
  • Goede werksfeer;
  • Praktijkkleding.

Solliciteren?

Wil je bij ons in de praktijk aan de slag? Upload je motivatie en cv via het formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vragen over deze vacature?

Stel ze aan Sigrid van Santen (praktijkmanager), via solliciteren@hoflaantandartsen.nl