Tandarts Pieter Boom hoflaan tandartsen scaled

Dé tandarts voor iedereen in Amerongen

Woont u in Amerongen en bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist? Bij Hoflaan Tandartsen bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Leersum, op slechts 5 minuten van Amerongen. Met plezier en toewijding behandelen wij al vele jaren patiënten uit Amerongen en de gehele Utrechtse Heuvelrug. Het hele gezin is bij ons welkom; wij behandelen kinderen, volwassen en ouderen, en vanzelfsprekend zijn mensen met angst voor de tandarts ook bij ons welkom. 

De jarenlange ervaring van onze specialisten is wat ons onderscheid van andere en nieuwe praktijken in Amerongen. In onze praktijk maken wij uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en voeren wij alleen behandelingen uit indien deze echt noodzakelijk zijn. Daarnaast kunt u bij ons altijd snel terecht. Samen met u werken wij aan een gezond gebit.

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Amerongen? Zoek dan niet verder en schrijf u direct in. Schrijf u vandaag nog in en wij nemen direct contact met u op voor het maken van de eerste afspraak.

Gediplomeerde tandartsen

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde tandartsen, preventieassistenten en mondhygiënisten.

Ervaren en betrokken specialisten

Onze tandartsen hebben jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen, volwassen en ouderen.

Beoordeling patiënten 9.4/10

Op Zorgkaart Nederland geven patiënten ons een 9.4 op basis van 66 beoordelingen.

Hoflaan Tandartsen scoort een gemiddelde 9.4 op Zorgkaart Nederland

Laat de uitstekende beoordeling van onze huidige patiënten u overtuigen van de kwaliteit die Hoflaan Tandartsen biedt. Onze praktijk is meer dan 66 keer beoordeeld op Zorgkaart Nederland en krijgt een gemiddeld cijfer van een 9.4. 97% van onze patiënten zou onze praktijk aan anderen aanbevelen. Dit is een score waar wij ongelooflijk trots op zijn, en ons elke dag opnieuw motiveert om ons best te doen voor onze patiënten. Lees nu alle onafhankelijke reviews van onze praktijk en ontdek waarom onze praktijk zo hoog gewaardeerd wordt door onze patiënten.

23 december 2020
9.3/10
Lees verder
Wat erg helpt is dat de tandarts duidelijk aangeeft wat hij gaat doen, bv bij het boren e.d., vervolgens aftelt zodat je weet wanneer hij stopt om dan evt. te slikken. Daarnaast werkt hij zeer snel en deskundig. Dat is een ideale combinatie. Tijden vd afspraken kloppen vrijwel altijd. Tevens is de praktijk goed telefonisch bereikbaar. De behandelkamers zien er netjes en schoon uit. Ik kom hier al jaren voor periodieke controle en gebitsreiniging en ben tot op heden altijd prima geholpen.
8 december 2020
9.5/10
Lees verder
Ik heb angst voor de tandarts, de tandarts waar ik bij zit begeleid mij hier goed in! Door zijn doen en laten voel ik me prettig en gerustgesteld bij deze tandarts en merk ik dat ik nu met minder angst naar de tandarts ga. Toen ik net bij deze tandarts zat ging mij vriend mee om me te steunen, ondertussen meerder afspraken later durf ik alleen naar de tandarts! Weet niet of dit bij een andere tandarts ook zo is.
19 december 2020
9.7/10
Lees verder
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ze nemen vooraf echt de tijd om te vragen hoe het gaat en of er eventueel klachten zijn. Pieter praat je door de hele behandeling heen een checkt regelmatig of het nog goed gaat met je. Hierdoor weet je precies wat er komt een hou je zelf de controle. Hij reageerd adequaat op de signalen die je geeft en er is gelukkig ook ruimte voor een grapje waardoor de sfeer lekker luchtig blijft. Verder is hij bereidt om voorlichting te geven aan schoolkinderen en gaat hij op klassenbezoeken of zijn de klassen welkom in zijn praktijk. En groot goed een meerwaarde voor Leersum.
19 december 2020
10/10
Lees verder
Fijne, laagdrempelige praktijk waarin persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Duidelijke uitleg mbt behandelingen en altíjd vriendelijke medewerkers. Geen straf om naar de tandarts te 'moeten'.
18 december 2020
9.3/10
Lees verder
Iedereen in de praktijk is erg vriendelijk en gezellig. De tandarts en assistente nemen eerst de tijd om naar je te luisteren. Bij de behandeling legt de tandarts goed uit wat hij doet en ziet. Ook voor de kinderen erg aardig. Hij doet zijn werk zeer serieus, maar toch valt er altijd wel wat te lachen. De mondhygiëniste is ook vakkundig en luistert naar je klachten. Je zou bijna voor je plezier naar de tandarts gaan. En als er wat is met je gebit kan je altijd langskomen.
10 december 2020
10/10
Lees verder
Direct afspraak kunnen maken, voor dezelfde dag. Heel fijn geholpen door collega van mijn tandarts
9 december 2020
9.2/10
Lees verder
Door behandelaar P. van de Boom en zijn team is er veel begrip, aandacht en steun omtrent mijn situatie! Er wordt meegedacht en tijd genomen om het bezoek en de behandeling voor mij zo aangenaam mogelijk te laten verlopen! Wat ik enorm waardeer!
8 december 2020
9.7/10
Lees verder
De beste tandarts die ik in mijn (lange) leven had: aardig, duidelijk, snel en zorgvuldig!
7 december 2020
10/10
Lees verder
Pieter de tandarts ,heeft mijn angst voor tandarts gedeeltelijk weg genomen ,was al jaren niet naar tandarts geweest
3 december 2020
9.8/10
Lees verder
Mijn tevredenheid is gebaseerd op een uitstekende communicatie en zeer professioneel werk, afgestemd op een gezamenlijk geformuleerd doel. De snelheid waarmee de behandelingen worden uitgevoerd is indrukwekkend.
3 december 2020
9.3/10
Lees verder
Prima tandarts. Je wordt er als mens gezien en behandeld, dus niet alleen maar als patiënt of klant. Ook steeds dezelfde tandarts en niet steeds een ander, zoals ik vroeger wel meemaakte. Afspraken worden nagekomen en helder gecommuniceerd. Kortom, hier spreekt een tevreden klant!
2 december 2020
9.8/10
Lees verder
Pieter is de beste tandarts die ik ken, hij is enorm ervaren, kundig en heeft super veel humor. Hij communiceert alles wat hij doet en dat is echt super fijn.
26 november 2020
9.8/10
Lees verder
Het is een sfeer volle en professioneel praktijk. Je voelt je altijd welkom en gehoord. Tijdens de behandeling blijft het gezellig en ontspannen, maar de werkzaamheden worden wel gewoon super goed uitgevoerd. Voor elke leeftijdscategorie is dit een top praktijk. Ik ga zodra het nodig is met mijn kleine man daar ook naar toe zodat hij ook een goeie ervaring krijgt met naar de tandarts gaan.
20 november 2020
8.8/10
Lees verder
Wordt altijd netjes en zeer vriendelijk geholpen.Er wordt altijd precies verteld wat er gaat gebeuren.Ook de mondhygienistes zijn zeer vriendelijk en kundig.Je krijgt uitvoerig uitleg hoe je eventueel beter je gebit kan reinigen.
19 november 2020
9.5/10
Lees verder
Vriendelijk contact, bevestiging van afspraken via email, goede maatregelen wat betreft Corona, goede uitleg over wat er gebeurt tijdens de behandeling.
29 oktober 2020
10/10
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over hoflaan tandartsen, omdat er een goede ontspannen (gezellige) sfeer hangt, er wordt professioneel gewerkt, je wordt gehoord, en waar nodig goed begeleid, door de mondhygiëniste.
Previous
Next

Op slechts 5 minuten afstand van Amerongen

Onze tandartspraktijk is gevestigd in het hart van Leersum. Op slechts 5 autominuten of 10 minuten met de fiets van Amerongen. Wij zijn met de auto heel gemakkelijk bereikbaar. Rond de omgeving van de praktijk zijn verschillende mogelijkheden om gratis en veilig uw auto te parkeren. Ook met de bus reist u heel gemakkelijk naar de praktijk. Met buslijn 50 heeft u een directe verbinding tussen Amerongen en de praktijk. Onze praktijk is 5 dagen per week geopend waarvan 2 avonden per week. 

HT kaartmap AE test

Zonder angst naar Hoflaan Tandartsen

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u wellicht denkt. En zowel bij kinderen als bij volwassenen. Bij Hoflaan Tandartsen nemen wij extra de tijd voor u, en nemen wij graag eventuele angsten weg. Goede mondzorg is namelijk voor iedereen belangrijk, én zeker wanneer u al een tijd niet naar de tandarts bent geweest.   

Uw tandarts en mondhygiënist onder één dak

Bent u op zoek naar zowel een tandarts als een mondhygiënist in Amerongen?. Bij Hoflaan Tandartsen vindt u alles onder één dak. Kom om de 6 maanden langs bij de tandarts voor een periodieke controle, en voor het verwijderen van overmatig tandsteen of het behandelen van ontstoken tandvlees maakt u direct een afspraak bij onze mondhygiënist.

Inschrijven of overstappen is heel eenvoudig

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Amerongen of wilt u overstappen? Of bent u al lange tijd niet bij de tandarts geweest en bang voor hoge kosten? Wij behandelen alleen als het noodzakelijk is en geven altijd vooraf altijd een kostenindicatie.

U kunt zich via het onderstaande formulier veilig inschrijven bij onze praktijk. Wij nemen altijd binnen 3 werkdagen contact met u op uw inschrijving bij de praktijk te bespreken. Na dit  telefoongesprek sturen wij u meer informatie per e-mail.

Het versturen van dit formulier is vrijblijvend.