Dé tandarts voor iedereen in Amerongen en omgeving

Woont u in Amerongen en bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist? Bij Hoflaan Tandartsen bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Leersum, op slechts 5 minuten van Amerongen. Met plezier en toewijding behandelen wij al vele jaren patiënten uit Amerongen en de gehele Utrechtse Heuvelrug. Het hele gezin is bij ons welkom; wij behandelen kinderen, volwassen en ouderen, en vanzelfsprekend zijn mensen met angst voor de tandarts ook bij ons welkom. 

De jarenlange ervaring van onze specialisten is wat ons onderscheid van andere en nieuwe praktijken in Amerongen. In onze praktijk maken wij uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en voeren wij alleen behandelingen uit indien deze echt noodzakelijk zijn. Daarnaast kunt u bij ons altijd snel terecht. Samen met u werken wij aan een gezond gebit.

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Amerongen? Zoek dan niet verder en schrijf u direct in. Schrijf u vandaag nog in en wij nemen direct contact met u op voor het maken van de eerste afspraak.

Hoflaan Tandartsen scoort een gemiddelde 9.5 op Zorgkaart Nederland

Laat de uitstekende beoordeling van onze huidige patiënten u overtuigen van de kwaliteit die Hoflaan Tandartsen biedt. Onze praktijk is meer dan 100 keer beoordeeld op Zorgkaart Nederland en krijgt een gemiddeld cijfer van een 9.5. 97% van onze patiënten zou onze praktijk aan anderen aanbevelen. Dit is een score waar wij ongelooflijk trots op zijn, en ons elke dag opnieuw motiveert om ons best te doen voor onze patiënten. Lees nu alle onafhankelijke reviews van onze praktijk en ontdek waarom onze praktijk zo hoog gewaardeerd wordt door onze patiënten.

Op slechts 5 minuten afstand van Amerongen

Onze tandartspraktijk is gevestigd in het hart van Leersum. Op slechts 5 autominuten of 10 minuten met de fiets van Amerongen. Wij zijn met de auto heel gemakkelijk bereikbaar. Rond de omgeving van de praktijk zijn verschillende mogelijkheden om gratis en veilig uw auto te parkeren. Ook met de bus reist u heel gemakkelijk naar de praktijk. Met buslijn 50 heeft u een directe verbinding tussen Amerongen en de praktijk. Onze praktijk is 5 dagen per week geopend waarvan 2 avonden per week. 

HT kaartmap AE test

Zonder angst naar Hoflaan Tandartsen

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u wellicht denkt. En zowel bij kinderen als bij volwassenen. Bij Hoflaan Tandartsen nemen wij extra de tijd voor u, en nemen wij graag eventuele angsten weg. Goede mondzorg is namelijk voor iedereen belangrijk, én zeker wanneer u al een tijd niet naar de tandarts bent geweest.   

Uw tandarts en mondhygiënist onder één dak

Bent u op zoek naar zowel een tandarts als een mondhygiënist in Amerongen?. Bij Hoflaan Tandartsen vindt u alles onder één dak. Kom om de 6 maanden langs bij de tandarts voor een periodieke controle, en voor het verwijderen van overmatig tandsteen of het behandelen van ontstoken tandvlees maakt u direct een afspraak bij onze mondhygiënist.

Inschrijven of overstappen is heel eenvoudig

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Amerongen of wilt u overstappen? Of bent u al lange tijd niet bij de tandarts geweest en bang voor hoge kosten? Wij behandelen alleen als het noodzakelijk is en geven altijd vooraf altijd een kostenindicatie.

U kunt zich via het onderstaande formulier veilig inschrijven bij onze praktijk. Wij nemen altijd binnen 3 werkdagen contact met u op uw inschrijving bij de praktijk te bespreken. Na dit  telefoongesprek sturen wij u meer informatie per e-mail.

Voordelen om bij Hoflaan Tandartsen in te schrijven

Voordelen om bij Hoflaan Tandartsen in te schrijven