De beste tandarts in Leersum bereikbaar voor iedereen uit Doorn

Hoflaan Tandartsen is de best beoordeelde tandarts uit Leersum. En met maar 5 autominuten (of 15 minuten op de fiets) is Hoflaan Tandartsen ook uitstekend bereikbaar voor alle inwoners van Doorn. Wilt u ook patiënt worden bij onze praktijk en uiterst goede tandzorg ontvangen op maar 5 minuten rijden van Doorn? Wij hebben momenteel ruimte voor zowel patiënten bij onze tandarts, en bij onze deskundige mondhygiënisten. 

Een tandartspraktijk in Doorn voor het hele gezin

In onze praktijk behandelen we patiënten van over de hele Heuvelrug en ook veel buurtbewoners uit Doorn zijn al patient bij ons. Problemen met uw gebit wilt u tenslotte liever voorkomen dan genezen. En dan is het fijn als u zo terecht kunt. Niet alleen voor uzelf, maar natuurlijk ook voor alle andere leden van uw gezin. Bij onze praktijk bent u daarvoor aan het juiste adres, onze tandartsen en mondhygiënisten zijn er voor het hele gezin, van jong tot oud.

Onze patiënten beoordelen ons met een 9.5

Laat de uitstekende beoordeling van onze huidige patiënten u overtuigen van de kwaliteit die Hoflaan Tandartsen biedt. Momenteel worden we beloond met de hoogste score van alle tandartsen in Leersum. Op de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg beoordelen onze patiënten ons met een 9,5 uit 10 en 97% van onze patiënten zou de praktijk aan anderen aanbevelen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Bent u bang voor de tandarts? Geen zorgen!

Sommige mensen stellen een tandartsbezoek uit uit angst voor de tandarts. Een veelgehoorde reden is angst voor pijn tijdens en na de behandeling. Wij begrijpen dat een afspraak maken daarom erg spannend kan zijn. Bij Hoflaan Tandartsen nemen we uw angst zeer serieus en doen er alles aan om u en uw gezin op hun gemak te stellen. Onze mondhygiënisten en tandartsen hebben veel ervaring met het behandelen van mensen met angst en doen er alles aan om een bezoek zo prettig en pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Inschrijven bij Hoflaan Tandartsen

Inschrijven bij Hoflaan Tandartsen kan makkelijk en snel. Momenteel hebben wij geen wachtrij en kunnen wij u en uw gezinsleden op de korte termijn al helpen. Inschrijven doet u gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen. Nadat u het formulier heeft verstuurd nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak. 

Schijf u via het onderstaande formulier veilig en gemakkelijk in bij onze praktijk. Wij nemen altijd binnen 3 werkdagen contact met u op uw inschrijving bij de praktijk te bespreken. Na dit telefoongesprek sturen wij u meer informatie per e-mail.

Tot ziens bij Hoflaan Tandartsen! 

Voordelen om bij Hoflaan Tandartsen in te schrijven

Voordelen om bij Hoflaan Tandartsen in te schrijven