Deskundige tandarts voor Leersum en de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een tandarts in Leersum, Amerongen of de Utrechtse Heuvelrug? Wij zijn een moderne praktijk met ervaren tandartsen. Ouderen, volwassen en kinderen zijn welkom in onze tandartsenpraktijk. Bij Hoflaan Tandartsen wordt u altijd geholpen door dezelfde tandarts. Zo bouwt u een band op met uw behandelaar en dit komt het vertrouwen ten goede. Wij voeren alleen behandelingen uit indien deze echt noodzakelijk zijn. Om te beoordelen welke behandelingen u nodig heeft, adviseren wij om twee keer per jaar langs te komen voor een periodieke controle. 

Onze tandartsen

Periodieke controle bij de tandarts

Zoals het spreekwoord zegt: voorkomen is beter dan genezen. De periodieke controle wordt uitgevoerd om in de toekomst meer ingrijpende behandelingen te voorkomen. Daarom adviseren wij u om elk half jaar langs te komen voor een periodieke controle. Tijdens deze controle kijken wij naar de gezondheid van de gehele mond: uw tanden, kiezen en tandvlees. De stand van uw tanden bekijken wij periodiek middels röntgenfoto’s. Dit gebeurt gemiddeld om de 2 á 3 jaar.  Na afloop van de periodieke controle zal de tandarts de bevindingen met u doorspreken en eventuele vervolgbehandelingen met u inplannen. 

Tandartsbehandelingen

Wanneer u last heeft van klachten en er is een probleem, dan voert de tandarts een behandeling uit. Voorbeelden van de meest voorkomende tandartsbehandelingen zijn:

  • Behandeling van gaatjes (cariës);
  • Het trekken van tanden en kiezen; 
  • Tanden laten bleken;
  • Tanden of kiezen laten sealen;
  • Wortelkanaalbehandelingen en wortelpuntoperatie;
  • Kaakgewrichtsklachten behandelen;
  • Implantaat plaatsen;
  • Kronen en bruggen plaatsen;
  • Kunstgebit en gebitsprothese aanmeten.

Wilt u meer informatie over onze tandartsbehandelingen?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Leersum of de Utrechtse Heuvelrug? Inschrijven is heel eenvoudig. Online kunt u zich gemakkelijk en veilig inschrijven als nieuwe patiënt. Voor meer informatie over tandartsbehandelingen kunt u altijd terecht bij de tandartsen van Hoflaan. We vinden het belangrijk dat u snapt wat de tandarts gaat doen en waarom. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. We nemen graag de tijd voor u.